Liefs Lies

De wonderen van aanraking,
liefkozing en meer...

Babymassage

Shantala babymassage is een ontspanningsmassage, afkomstig uit India. Daar wordt de massage al van oudsher overgedragen van moeder op dochter. Ook in andere culturen is babymassage een oude traditie en het belang en de weldaad hiervan is dan ook al eeuwenlang bekend. Het aanraken van je baby zorgt ervoor dat zowel jij als je baby gezonder, gelukkiger en rustiger leven. Naast ontspanning en het plezier wat je samen aan dit intieme moment met elkaar beleeft is babymassage ontzettend belangrijk voor een gezonde en natuurlijke ontwikkeling van je kind.

Babymassage bevordert de groei van te vroeg geboren baby’s, bevordert het centrale zenuwstelsel van je kindje en is heilzaam bij tal van kinderkwaaltjes. Bij LiefsLies leren we je over de wonderen van aanraking, liefkozing en meer. Na afloop van de cursus krijg je van ons een heerlijke massageolie mee naar de huis en de behandelde technieken op papier. Zo kunnen jij en je kindje nog heel lang nagenieten van deze fijne cursus.

Tijdens de cursus baby massage gaan we onder andere aan de slag met de volgende onderdelen:

  • Ontspannende massagetechnieken voor zowel baby als ouder
  • We leren je op een ontspannen manier te communiceren en contact te maken met je baby
  • We leren je door massage de lichaamstaal van je kindje kennen en te vertrouwen op je ouderlijke intuïtie
  • We leren je de groei en ontwikkeling van je baby te volgen en te stimuleren
  • Als er klachten zijn zoals bijvoorbeeld darmkrampjes, onrust, overstrekken of huilen, focussen we ons op massagetechnieken die daar rust in kunnen brengen

De cursus babymassage kun je zowel individueel als in groepsverband volgen. Voor een complete beleving kun je de cursus babymassage ook boeken in combinatie met een draagconsult of baby-yoga.

Origineel en leuk

LiefsLies cadeaubonnen en paketten

LiefsLies verkoopt cadeaubonnen en verzorgt ook cadeaupaketten.
Leuk als (kraam)cadeautje!