Liefs Lies

Dragen versterkt de band
tussen jou en je baby...

Draagconsult

Natuurlijk draag je je kindje, vanzelfsprekend. 9 maanden lang heeft het heerlijk warm, zachtjes wiegend in jouw buik gezeten. Nu ligt dit kleine wonder in je armen en wil je het stiekem nooit meer loslaten. Dragen is fijn, troost je kindje en vervult zijn behoefte aan aandacht, liefde en aanraking. Je kindje groeit en ontwikkelt zich het beste wanneer het dicht bij jou is.

Dragen versterkt de band tussen jou en je baby, maar is daarnaast ook gewoon heel praktisch. Met je handen vrij en een heerlijk warme, slapende baby tegen je aan heb jij weer tijd om van alles te ondernemen.

Een draagconsult is er voor wanneer je wilt beginnen met dragen, ook wanneer je baby al een lieve peuter of kleuter is geworden. Ook als je al veel ervaring hebt met dragen kan je bij LiefsLies terecht voor net die extra tip of knoop die het dragen voor jou nog fijner maakt.

Tijdens een draagconsult gaan we onder andere aan de slag met de volgende onderdelen:

  • Een draagdoek, ringsling of gewone drager. Samen bekijken we welke manier van dragen het beste bij jou en je kindje past
  • Tijdens het consult oefenen we minimaal een draag- of knooptechniek
  • We focussen niet alleen op techniek, maar ook op ergonomische en kinesthetische aspecten
  • We leren je je lichaam en dat van je kindje aan te voelen, zodat je vol zelfvertrouwen veilig je kindje kunt dragen
  • Soms is er sprake van een hindernis zoals een handicap, of pijn bij het dragen. Samen kijken we welke aanpassingen je kunt maken zodat ook jij kunt genieten van het dragen van je kindje
  • Een draagconsult kun je zowel individueel als in groepsverband volgen. Voor een complete beleving kun je het draagconsult ook boeken in combinatie met cursus baby-yoga of babymassage.

Origineel en leuk

LiefsLies cadeaubonnen en paketten

LiefsLies verkoopt cadeaubonnen en verzorgt ook cadeaupaketten.
Leuk als (kraam)cadeautje!